OP DREEF

Sportmassage en -verzorging

Stoelmassage bij zorginstellingen.

 

Stoelmassage wordt vaak in verband gebracht met het bedrijfsleven en de vitaliteit van de werknemers. Dit is natuurlijk compleet terecht.

Echter, stoelmassage als complementaire zorg bij bijvoorbeeld ouderen in de zorgcentra, is iets wat steeds meer voorkomt.

Er worden natuurlijk leuke activiteiten voor de ouderen verzorgd, maar wat ontbreekt is vaak de persoonlijke aandacht, de aanraking.

Ik heb mogen ervaren, dat een stoelmassage de mensen een enorm fijn gevoel geeft en dat men de massage als zeer positief ervaart. Iets wat stoelmassage nog meer geschikt maakt, is het feit dat de massage door de kleding heen geschiedt en zelfs kan worden gegeven indien men in een rolstoel zit.

Ik behandel armen, handen, schouders, rug, nek en hoofd, met op de achtergrond sfeervolle muziek om geheel te kunnen ontspannen. Geeft men de voorkeur aan een praatje tijdens de massage, dan kan dat natuurlijk ook. Het uitgangspunt blijft dat men een positief gevoel aan de massage overhoudt.  

Bel me gerust op, indien u nog meer informatie wilt, tel 06-20963173. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende afspraak maken. Ik zal er voor zorgen mijn stoel mee te nemen, zodat u zelf al de positieve werking van de stoelmassage kunt ervaren.

Voordelen van stoelmassage:

  • laagdrempelig, massage door de kleding heen
  • massage ook mogelijk bij rolstoelgebruikers
  • ook kortere sessies van 10 minuten mogelijk, standaard sessie 20 minuten
  • ontspanning
  • positiviteit

 

 Ik hoop u snel eens te ontmoeten.