OP DREEF

Sportmassage en -verzorging

Huisregels.

 

 

1. De massages zijn bedoeld ter verbetering van de conditie van uw spieren, middels preventief onderhoud of na gedane inspanning. Tevens heeft de massage het doel u een ontspannen gevoel te geven.

2. In de volgende gevallen zal niet gemasseerd worden: grieperigheid, koorts, stevige verkoudheid, open wonden, ontstekingen, gezwellen, spataderen, nieuwe littekens, infecties, hemofilie, abcessen, trombose, steenpuisten, huiduitslag. In een aantal gevallen kan een aangepaste massage tot de mogelijkheden behoren.

3. Aanwezige blessures mogen niet door mij worden behandeld. Hiervoor verwijs ik u naar arts en/of fysiotherapeut.

4. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie, en de juistheid ervan, die hij/zij op het anamneseformulier, tijdens het intakegesprek of tijdens de massage geeft, zodat de massage zo verantwoord en veilig mogelijk uitgevoerd kan worden.

5. De bij punt 4 bedoelde informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zonder toestemming nooit aan derden verstrekt (geheimhoudingsplicht).

6. De keuze voor het ondergaan van een behandeling ligt ten alle tijden bij de cliënt. Op Dreef Sportmassage heeft hierin een informatieve, ondersteunende en adviserende rol, maar is niet verantwoordelijk. Derhalve is de cliënt zelf verantwoordelijk voor evt. gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen van de massages.

7. Er wordt i.v.m. de hygiëne vanuit gegaan dat de cliënt schoon voor een massage verschijnt. Vanzelfsprekend zal in de praktijk ook de hygiëne in acht worden genomen.

8. De massages hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of aansturen op seksuele handelingen of gedragingen worden per direct verzocht te vertrekken.

9. De massages worden gegeven in een sfeer van wederzijds respect en veiligheid.

10. Op Dreef Sportmassage kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cliënt.

11. De door de masseur behaalde diploma’s en certificaten zijn aantoonbaar.

12. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur kunnen kosten in rekening worden gebracht.

13. De behandelingen worden in dit geval niet vergoed door uw zorgverzekeraar. 

14. Alle behandelingen dienen direct na afloop contant, hetzij per betaal-app, te worden voldaan. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.