OP DREEF

Sportmassage en -verzorging

Stoelmassage.

 

Een steeds meer voorkomende vorm van massages is de SHIATSU stoelmassage. U zit hierbij in een speciaal ontworpen stoel, wat al direct een ontspannen gevoel geeft. Bij deze, van origine Japanse massage, wordt gebruik gemaakt van acupressuur, ofwel het werken met drukpunten op lichaamsdelen.

Ik oefen hierbij druk uit met mijn handpalm, vingers en/of duimen, op bepaalde specifieke drukpunten, waardoor eventuele blokkades worden verholpen en waardoor lichaamsfuncties weer worden gestimuleerd. Het lichaam krijgt weer meer energie en zal sneller herstellen.

In 1 behandeling van 20 minuten behandel ik nek, hoofd, rug, schouders, armen en handen. Eventueel kunnen ook kortere sessies van 5 of 10 minuten worden gedaan. Alle behandelingen geschieden door de kleding heen.

BEDRIJVEN

Steeds meer bedrijven geven prioriteit aan het welzijn van de werknemer. Een fitte, tevreden werknemer doet net dat stapje extra, heeft een laag ziekteverzuim, kortom is een onmisbare schakel in de organisatie. Stoelmassage draagt zeker bij aan het welzijn van de werknemer. Hieronder wat voordelen, voor zowel de werkgever als voor de werknemer:  

 

·        Bevordering van de energie bij de werknemer

·    Vermindert het ziekteverzuim (preventie)

·        Positieve bijdrage aan het “wij” gevoel in het bedrijf

·        Korte massageduur van 20 minuten

·        Massage op het bedrijf

·        Laagdrempelig voor de deelnemer, massage door de kleding

·        Eventuele kortere sessie mogelijk, ter gewenning of deelmassage.

·        Fiscale voordelen (werkkostenregeling of ARBO plan).

 

Voor meer info over de financiële mogelijkheden voor uw bedrijf, neem contact met me op via mail info@opdreefsportmassage.nl of telefoon 06-20963173. Ik kom graag bij u langs voor uitleg en een eventuele gratis korte sessie. U ervaart dan wat uw werknemers ook zullen ervaren. 

 

EVENEMENTEN

Ook kom je steeds meer stoelmassage tegen tijdens evenementen, zoals beurzen, festivals en dergelijke.

Meerdere dagen van 9.00 tot 18.00 uur op een beurs staan is zeer vermoeiend. Ik spreek uit ervaring. Wat is er dan niet prettiger om halverwege de dag het rustpunt te pakken, een stoelmassage te ondergaan en weer vol energie je klanten en bezoekers te woord te staan.

 

PARTICULIEREN

Natuurlijk is het ook mogelijk om als particulier een stoelmassage te ondergaan. Indien u wat onwennig staat tegenover de deels ontklede standaardmassage, dan kan deze massage een alternatief voor u zijn. U maakt op een voor u prettige manier kennis met massage en, wie weet, is de drempel hierna een stuk lager.